Katra sieviete ir pelnījusi justies pārliecināta un stilīga neatkarīgi no apģērba izmēra. Mūsu veikalā BIG!moda, kas atrodas Tērbatas ielā 50, mēs ar lepnumu piedāvājam sieviešu apģērbu lielos izmēros no 46. līdz 60. (Eiropas izmērs), kas apvieno mūsdienīgas modes tendences, komfortu un augstu kvalitāti. Mēs piedāvājam apģērbu no labākajiem Eiropas ražotājiem, piemēram, no pazīstamā Spānijas zīmola *Punt Roma, Vācijas ražotājiem **Verpass, **Doris Streich, **SeeYou, **Mona Lisa* un Dānijas ražotājiem: *Adia* un *Pont Neuf, kā arī ekskluzīvus virsdrēbju modeļus no Ukrainas zīmola **Riches* un Vācijas ražotāja *Fuchs Schmitt*.

Bikses ar ideālu piegulšanu no Vācijas ražotāja KJBrand

Katra sieviete zina, cik svarīgi ir atrast bikses, kas pieguļ ideāli. Vācijas uzņēmums *KJBrand* ir radījis bikses, kas ideāli piemērotas sievietēm ar formām. Pateicoties īpašam piegriezumam un augstas kvalitātes materiālu izmantošanai, šīs bikses nodrošina ne tikai ideālu piegulšanu, bet arī komfortu visas dienas garumā. Tās izceļ figūras priekšrocības un veido harmonisku siluetu. *KJBrand* bikses ir ideāla izvēle bāzes garderobes veidošanai, kas būs aktuāla jebkurā situācijā.

Verpass: elegance un izsmalcinātība

Vācijas zīmols *Verpass* ir pazīstams ar savu izsmalcināto stilu un uzmanību detaļām. Šī zīmola apģērbs apvieno eleganci un komfortu, padarot to par ideālu izvēli sievietēm, kas novērtē klasisko stilu ar mūsdienu akcentiem.

Doris Streich: spilgtums un individualitāte

Vācijas zīmols *Doris Streich* piedāvā kolekcijas tiem, kas vēlas izcelties. Spilgtas krāsas, interesanti raksti un oriģinālas detaļas padara šī zīmola apģērbu unikālu un neaizmirstamu. Ja vēlaties izteikt savu individualitāti caur apģērbu, *Doris Streich* ir jūsu izvēle.

SeeYou: mūsdienīgs pilsētas stils

Vācijas zīmols *SeeYou* piedāvā apģērbu ikdienas dzīvei lielpilsētā. Šī zīmola praktiskie un stilīgie modeļi ir ideāli piemēroti aktīvām sievietēm, kuras vēlas izskatīties modīgi un justies ērti jebkuros apstākļos.

Mona Lisa: komforts un kvalitāte

Vācijas zīmols *Mona Lisa* ir pazīstams ar savām kolekcijām, kurās komforts apvienojas ar augstu kvalitāti. Šī zīmola apģērbs ir lieliski piemērots ikdienas valkāšanai, nodrošinot kustību brīvību un pārliecību par sevi.

Adia un Pont Neuf: universālums un stils

Dānijas zīmoli *Adia* un *Pont Neuf* piedāvā universālus modeļus, kurus viegli kombinēt savā starpā, ļaujot izveidot stilīgus ikdienas tēlus. Šo zīmolu apģērbs izceļas ar vienkāršību, bet tajā pašā laikā tas ir modīgs un aktuāls.

Virsdrēbes: vācu kvalitāte un Ukrainas ekskluzivitāte

Virsdrēbes ir svarīga garderobes daļa, it īpaši aukstajā gada laikā. Mūsu veikalā ir pārstāvēti modeļi no Vācijas zīmola *Fuchs Schmitt* un Ukrainas zīmola *Riches*.

Fuchs Schmitt: pārbaudīta vācu kvalitāte

Vācijas zīmols *Fuchs Schmitt* ir pazīstams ar augstu kvalitāti un uzmanību detaļām. Šī ražotāja virsdrēbes apvieno funkcionalitāti un stilu. Kolekcijā ir pārstāvētas jakas un mēteļi, kas ne tikai pasargā no sliktiem laikapstākļiem, bet arī izceļ katras sievietes individualitāti.

Riches: ekskluzivitāte un modernitāte

Ukrainas zīmols *Riches* piedāvā ekskluzīvus virsdrēbju modeļus, kurus var iegādāties tikai mūsu veikalos. Šie modeļi ir radīti, ņemot vērā jaunākās modes tendences un sieviešu plus size figūras īpatnības. *Riches* virsdrēbes ir ideāla izvēle tiem, kas novērtē ekskluzivitāti un nebaidās eksperimentēt ar stilu.

Punt Roma: jaunais rudens sezonas hits

Rudenī mūsu veikalā parādīsies jauns ražotājs *Punt Roma, kas jau sen ir ieguvis modes cienītāju mīlestību visā pasaulē. Tas ir zīmols, kas piedāvā plašu apģērbu klāstu sievietēm, apvienojot stilīgumu, komfortu un pieejamu cenu. **Punt Roma* ir ideāla izvēle tiem, kas vēlas izskatīties modīgi un justies pārliecināti katru dienu.

Nobeigums


Mode sievietēm ar formām jau sen ir izlauzusies no standartu rāmjiem. Mūsdienās tā ir spilgta, stilīga un daudzveidīga pasaule, kurā katra sieviete var atrast apģērbu, kas ideāli atbilst viņas gaumei un vajadzībām. Mūsu veikalā BIG!moda ir pārstāvēti tikai labākie zīmoli, kas piedāvā modernu, ērtu un kvalitatīvu apģērbu sievietēm lielos izmēros. Neatkarīgi no tā, vai jūs meklējat ideālas bikses, stilīgas virsdrēbes vai spilgtus ikdienas apģērbus, pie mums atradīsiet visu nepieciešamo, lai izveidotu ideālu garderobi.


Ar nepacietību gaidām jūs mūsu veikalā, kas atrodas Tērbatas ielā 50, Rīga.
+371 28966940
Jūsu BIG!moda