Pēdējo gadu laikā modes tendences vīriešiem lielos izmēros vairs nav tikai praktiskuma jautājums. Šodien kvalitatīvs un stilīgs apģērbs ir pieejams ikvienam, neatkarīgi no izmēra. Mūsu veikals BIG!moda, kas atrodas Tērbatas iela 50, Rīgā, piedāvā plašu vīriešu apģērbu lielos izmēros no vadošajiem Eiropas ražotājiem, nodrošinot gan komfortu, gan eleganci.

Eiropas kvalitāte jūsu komfortam

Mēs lepojamies ar to, ka mūsu veikalā BIG!moda (Tērbatas iela 50, Rīgā) ir pieejami tikai pārbaudīti zīmoli, kas ir pazīstami ar savu augsto kvalitāti un modernajiem dizainiem. Mūsu sortiments ietver apģērbu no vācu un Eiropas ražotājiem, kas ir ideāli piemērots vīriešiem no 3XL līdz 14XL / no 60 līdz 80.

Pierre Cardin – stils un kvalitāte

Vācu zīmols Pierre Cardin ir slavens ar savu izsmalcināto stilu un augstu materiālu kvalitāti. Mūsu veikalā jūs atradīsiet džinsus, polo kreklus, t-kreklus, trikotu un virsdrēbes no šī ražotāja. Pierre Cardin džinsi nodrošina izcilu fitu un komfortu, pateicoties moderniem audumiem un pārdomātiem griezumiem. Polo krekli un t-krekli šī zīmola ir ideāli ikdienas nēsāšanai, apvienojot eleganci un ērtumu. Tāpat mūsu sortimentā ir arī trikots un virsdrēbes no Pierre Cardin, kas pievienos jūsu garderobei īpašu pieskārienu.

Digel – biznesa stils veiksmīgiem vīriešiem

Vācu zīmols Digel ir izvēle tiem, kas novērtē stilu un eleganci biznesa apģērbā. Veikalā BIG!moda ir pieejami biznesa uzvalki, žaketes un bikses no vācu zīmola Digel, kas ir piemērotas gan svarīgām tikšanām, gan svinīgiem pasākumiem. Šie apģērbi ir radīti, ņemot vērā lielo izmēru vīriešu figūras īpatnības, un piedāvā ideālu komforta un stila kombināciju.

Pioneer – džinsi aktīvam dzīvesveidam

Vācu zīmols Pioneer piedāvā džinsus, kas ir piemēroti aktīviem vīriešiem, kuri novērtē ērtumu un praktiskumu. Šie džinsi ir izturīgi un izturīgi pret nodilumu, kas padara tos ideāliem ikdienas nēsāšanai un aktīvai atpūtai.

Monte Carlo – komforts katru dienu

Monte Carlo ir vācu zīmols, kas piedāvā stilīgus un ērtus polo krekliņus, trikotu un džemperus. Šī ražotāja apģērbs nodrošina ne tikai izcilu izskatu, bet arī maksimālu komfortu valkāšanā. Šie apģērbi ir ideāli piemēroti ikdienas garderobei un lieliski sader ar citiem apģērba elementiem.

Ceceba – komforts katrā detaļā

Ceceba ir vācu zīmols, kas specializējas apakšveļā, peldbiksēs un mājas apģērbā. Mūsu veikalā jūs atradīsiet ērtus un kvalitatīvus modeļus, kas nodrošinās jums mājīgumu un ērtību jebkurā situācijā. No peldbiksēm līdz mājas apģērbam, Ceceba piedāvā produkciju, kas atbilst visaugstākajām prasībām.

Jupiter, Eterna, Kamro – ideāli krekli

Jupiter, Eterna un Kamro ir vācu zīmoli, kas ir pazīstami ar saviem augstas kvalitātes krekliem. Mūsu veikalā jūs atradīsiet modeļus, kas ideāli atbilst figūrai, nodrošinot elegantu un stilīgu izskatu. Šie krekli ir piemēroti gan biznesa tikšanām, gan ikdienas lietošanai.

Authentic Klein un Ahorn – sporta apģērbs

Aktīviem vīriešiem, kas dod priekšroku sporta stilam, mēs piedāvājam vācu kvalitātes apģērbu no Authentic Klein un Ahorn. Šie zīmoli specializējas sporta apģērbā, kas apvieno stilu un funkcionalitāti. Neatkarīgi no tā, vai nodarbojaties ar sportu vai vienkārši dodiet priekšroku komfortablajam stilam, apģērbs no šiem zīmoliem būs lieliska izvēle.

Virsdrēbes – Redpoint, New Canadian, Pierre Cardin un citi

Aukstam gadalaikam mūsu veikalā ir pieejami kvalitatīvi vācu virsdrēbju zīmoli, piemēram, Redpoint, New Canadian, Pierre Cardin, Brigg un Abraxas. Šie zīmoli piedāvā plašu izvēli no jakām, mēteļiem un parkiem, kas nodrošinās jums siltumu un aizsardzību pret nelabvēlīgiem laika apstākļiem, nepārkāpjot stilu un komfortu.

Nobeigums


Veikalā BIG!moda, kas atrodas Tērbatas iela 50, Rīgā, jūs atradīsiet lielo izmēru apģērbu, kas apvieno augstu kvalitāti, stilīgu dizainu un komfortu. Mēs piedāvājam plašu apģērbu izvēli no labākajiem Eiropas zīmoliem, lai ikviens vīrietis varētu atrast ideālus apģērbus, kas izceļ viņa individualitāti un nodrošina maksimālu ērtību. Izvēlieties labāko sev un izbaudiet modi bez kompromisiem!


Ar nepacietību gaidām jūs adresē Tērbatas iela 50, Rīgā.
+371 28966940
Jūsu BIG!moda